Centar Delnice

Centar Delnice raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim, više krevetnim sobama i apartmanom. Ukupni kapacitet iznosi 21 ležaj + pomoćni ležajevi. Svaka naša soba opremljena je TV,WI FI i zasebnom kupaonicom. U našem objektu nudimo i smještaj za kućne ljubimce.

centar delnice smjestaj

Kavana Centar svojom elegantnošću i udobnošću pruža našim gostima predah od svakodnevnih užurbanosti, a svojom raznolikošću slastica, sladoleda iz vlastite proizvodnje kao i toplih napitaka, alkoholnih, bezalkoholnih pića i voćnih kupova nudi nezaboravan užitak za nepce. U ljetnim mjesecima za Vas organiziramo nezaboravne večere uz glazbu u živo, večeri poezije te stalni izložbeni postav goranskih slikara. Čari Gorskog kotara otkrijte i kroz gastro ponudu starih domaćih jela, onako kako su ih pripremale vaše bake.

centar delnice caffe bar

U našem wellness salonu nudimo Vam razne masaže i tretmane za tijelo i lice kao i usluge pedikure, manikure i depilacije. U sklopu welnesa pružamo korištenje Solarija, Finske saune, drugim riječima sve što je potrebno vašem tijelu možete naći kod nas uz posebne pogodnosti.

centar delnice sauna wellness

U svrhu što ugodnijeg boravka našim gostima nudimo klimatiziranu dvoranu sa 50 sjedećih mjesta koju možete koristiti kao naš gost ili iznajmiti. Dvorana je idealna za poslovne sastanke, team bildinge ,razne zabave i slavlja poput godišnjice, mature, rođendana, Krštenja, Svete potvrde, manjih vjenčanja.

centar delnice kongresna

Supilova 31, Delnice
+385(0)51 812 972
+385(0)99 3480 433
+385(0)98 232 875
caffe.bar.centar@ri.t-com.hr
centar-delnice.hr